Al 4 jaar met hulp van BurenService zelfstandig wonen

Al voor het vierde jaar op rij stond tijdens de Nationale Burendag de koffie met wat lekkers klaar bij BURENSERVICE. En ook dit jaar werd deze koffie ochtend goed bezocht. Vele bekende en nieuwe buren uit Hattem en omgeving genoten van de koffie met cupcakes en chocolade. Tegelijkertijd maakten ze kennis met Angela Port en Hans Tjoelker, twee nieuwe leden van het BurenService team.

BurenService heeft twee nieuwe teamleden omdat het bedrijf volop in ontwikkeling is. Sinds begin 2017 levert BurenService haar diensten niet alleen meer op particuliere basis maar ook op basis van een PGB of een WMO zorgindicatie (of een combinatie daarvan).

Zeker nu mensen steeds langer thuis blijven wonen blijkt BurenService in een groeiende behoefte te voorzien. In Hattem alleen al hebben bijvoorbeeld bijna 300 inwoners geheugenproblemen. BurenService begeleidt mensen met dementie van mens-tot-mens met professionele kennis in haar gereedschapskist. “Wij zijn een kleine, persoonlijke en flexibele organisatie en staan daardoor dichtbij de mensen en dat wordt blijkbaar gewaardeerd”, aldus BurenService eigenaar Monique Zuidwijk.

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?