Onze assistenten

Over Moon

Ik ben Moon, een vrolijke warme creatieve met hart en ziel gediplomeerd verzorgende-IG’er. Ik heb vele doelgroepen en zorgvragen mogen ervaren binnen verschillende organisaties maar miste regelmatig de zorg op maat. Deze ervaringen hebben mij uiteindelijk doen besluiten dat ik alleen nog maar wil werken daar waar de cliënt echt centraal staat. Oprecht vanuit verbinding mijn werk kunnen doen.

Sinds begin 2023 werk ik dan ook met groot plezier bij BurenService. Het voelt als een thuiskomen in hoe Monique professioneel en met liefde ondersteuning biedt aan de medemens. Ik word heel blij van haar visie en werk daar dan ook graag aan mee om samen met mijn collega’s daar een bijdrage aan leveren.

Gelijkwaardigheid. Jezelf kunnen zijn. Eigen regie behouden. Dat zijn voor mij een aantal belangrijke kernwaarden in het bieden van ondersteuning. Daar waar een kleine aanreiking net datgene kan zijn waardoor de dag moeiteloos kan verlopen en of het thuis blijven wonen geen vraag meer hoeft te zijn. Het meegaan in dat wat er nodig is in het moment met respect voor elkaars grenzen

Ik hoop dit samen met BurenService te mogen doen.

Foto-Moon-q5l45h2l3po6rigcir4zpwb4284nmdb3559vhgpqx4