Assistentie & Zorg thuis in tijden van het coronavirus

Premier Rutte zei in zijn toespraak dat het coronavirus nog wel onder ons zal blijven. En wat ben ik trots op onze assistenten dat ze in deze onrustige en onzekere tijden kalm blijven en hun werk blijven doen! Ik wil benadrukken dat onze assistenten werken conform de richtlijnen van de RIVM, of te wel, zodra ze verkouden zijn en koorts hebben blijven ze thuis en worden ze vervangen.

Saamhorigheid

Tegelijkertijd gebeurt er iets heel moois, veel Hattemers die noodgedwongen thuis zitten hebben zich bij mij gemeld. Waarom? Omdat ze zich willen inzetten om BurenService en haar cliënten te helpen. Hoe bijzonder is dat! Daarom zijn wij nu in staat om op vrijwillige basis boodschappen te doen voor de oudere en kwetsbare Hattemers.

Het telefoonnummer van BurenService is 7 dagen per week bereikbaar voor ouderen en andere kwetsbare Hattemers. Als ze een bericht sturen (of bellen) met wat ze nodig hebben dan gaan we het met elkaar regelen! 06 46 844 144 

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?