Zelf bepalen hoe u uw leven leidt, ook als daar af en toe wat hulp bij nodig is? Dat kan!

Assistentie

U heeft beginnende dementie en wilt zelf bepalen hoe u uw leven leidt, ook als u daar af en toe wat hulp bij kunt gebruiken. Steeds vaker zijn er zaken die u niet altijd zelf meer kan en dat maakt onzeker. Neem bijvoorbeeld het online inloggen bij de huisarts, hoe zit het ook alweer met de DigiD? Herkenbaar? 

Met een abonnement altijd uw eigen hulplijn in de buurt

Het merendeel van de senioren met beginnende geheugenproblemen heeft hulp bij nodig en wil het liever niet aan eventuele kinderen vragen. Die hebben het immers al druk genoeg met hun eigen gezin en werk.

Het is dan een geruststellende gedachte dat u met een BurenService abonnement altijd assistentie in de buurt heeft. Iemand die er is wanneer u dat nodig vindt. Van een keer samen boodschappen doen, tot het samen oplossen van dat computerprobleem waardoor u uw zelfstandigheid houdt en meer zelfvertrouwen krijgt. Maar ook iemand met wie u kan praten over uw haperende geheugen. Iemand die altijd dichtbij is.

Met assistentie kunt u zo lang mogelijk uw leven leiden zoals u dat wilt.  

Mogelijkheden assistentie door BurenService

✓ Gesprekspartner
✓ Hulp in de digitale wereld
✓ Samen boodschappen doen & koken
✓ 100% afgestemd op uw wensen
✓ Geen vraag is te gek, wij organiseren het met liefde
✓ 7 dagen per week bereikbaar voor u èn uw kinderen
✓ Gecertificeerd dementievriendelijk

BURENSERVICE-176

Lees hier het verhaal van Hendrik

“Sinds het overlijden van mijn vrouw woon ik alleen in het huis waar onze kinderen zijn opgegroeid. Het heeft wel even geduurd maar ik kan weer genieten van het huis, de tuin en van de buurt. Ik voel me hier weer echt thuis.”

BURENSERVICE-120

Waarom kiezen voor assistentie door BurenService?

✓ Geen betutteling
✓ Gelijkwaardige persoonlijke assistentie
✓ Het leven blijven leiden zoals u dat zelf wilt
✓ 100% afgestemd op uw wensen
✓ 7 dagen per week bereikbaar voor u èn uw kinderen
✓ Gecertificeerd dementievriendelijk
✓ Altijd dichtbij!

Wat kost assistentie door BurenService

Onze assistentie begint met een abonnement op BurenService voor €17,50 per maand. Daarmee is er altijd iemand in de buurt die met u en uw kinderen meedenkt. Als het ware uw eigen hulplijn!

Indien u af en toe assistentie nodig heeft en (nog) geen zorgindicatie  en dan betaalt u € 27,50 per uur. Heeft u een zorgindicatie en professionele ondersteuning nodig dan verwijzen we u graag door naar de pagina “thuis met dementie”.