BurenService blijft in de buurt

Vooruit, het kan nog net… nog één keertje terugkijken naar vorig jaar. 2017 begon immers pittig omdat ik het zonder Lily zou moeten gaan doen. En voor een ieder die mij wat langer kent zal het niet als een verassing komen dat ik dacht, “dat doe ik wel eventjes”. Dus vol goede moed 7 dagen per week, 12 uur per dag vol aan de bak!

Het ging best goed totdat…
Het moment kwam dat ik met mijn gezin begon na te denken over de zomervakantie en toen wist ik het allemaal niet meer. Kon ik niet beter met BurenService stoppen, “hoe kan ik weg terwijl mijn abonnees ervoor betaald hebben dat ze 7 dagen per week 12 uur per dag “iemand in de buurt” hebben?”

Toeval bestaat niet, of toch wel?
Op dat moment kwamen zowel Hans Tjoelker als Angela Port op mijn pad. En wat is dat een feestje. Hans als de ultieme klusjesman die zo ontzettend goed bij onze doelgroep past en Angela is een super GGZ verpleegkundige die net als ik vind dat zorg & hulp dichtbij, persoonlijk en gelijkwaardig georganiseerd moet worden. Deze twee toppers hebben ervoor gezorgd dat BurenService nog bestaat! Zonder hen zou het nooit lukken om te doen wat we het liefste doen; klaar staan voor de ander; persoonlijk, menswaardig, gelijkwaardig met een professionele gereedschapskist.

Wat zal 2018 ons brengen?
Het belooft een bijzonder jaar te worden omdat Angela haar eerste kindje verwacht! Haar taken worden overgenomen door Anneriek Brandon (een mensen-mens, psycholoog en verpleegkundige die uitstekend in ons team past!)

Ik heb er enorm veel zin in om met dit top team in het lustrumjaar 2018  weer in ‘de buurt’ te zijn, dichtbij, professioneel en betrokken!

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?