BurenService Den Haag

BurenService Den Haag komt voort uit mijn droom om de ouderenzorg mooier te maken.

Thuis kunnen blijven wonen op een manier die ik zelf graag zou willen en iedereen gun. Persoonlijk, vanuit welzijn in plaats van zorg.

Persoonlijk, vanuit welzijn in plaats van zorg. Mensgericht en vanuit gelijkwaardigheid. Echt gezien worden voor de mens die je bent, die je was en die je wilt blijven. Met al je bijzondere eigenschappen en interesses die maken dat je bent wie je bent. Dat gun ik iedereen. En dat is maatwerk, vanuit oprechte interesse voor de persoon.

BurenService Den Haag is gebaseerd op de warme, persoonlijke zorg van BurenService Hattem dat in 2023 10 jaar bestaat. De ervaring van Monique neem ik mee naar BurenService. We werken samen, wisselen van gedachte en leren van elkaar.

Bij ons is 1 + 1 écht 3! Maar elke BurenService is uniek: altijd dichtbij en dus puur lokaal. We werken met kleine teams van uitsluitend met mensen die onze droom delen en zelfsturend willen werken in een betrokken team. Bevoegd en bekwaam voor de service die zij leveren. We kennen al onze cliënten en assistenten persoonlijk. Alleen dán kunnen we de juiste persoon aan onze cliënt voorstellen en de kwalitatief hoogwaardige service bieden wij voor staan. Denkend vanuit mogelijkheden en wat wél kan. Met optimisme en oprechte aandacht.

Ons uitgangspunt is gelijkwaardigheid en een glimlach op uw gezicht. Zodat u op eigen wijze oud kan worden.

Wat mij drijft

De afgelopen jaren ben ik telkens meer betrokken geraakt bij de ouderenzorg, vanuit de mantelzorg voor mijn schoonmoeder met Alzheimer, en later ook voor mijn moeder die fysiek niet zo sterk meer is en in toenemende mate de beperkingen ervaart die ouderdom met zich mee kan brengen. Maar ook vanuit mijn werk bij onder andere Mediq en Nutricia, mijn vrijwilligerswerk als lid van de cliëntenraad van een verpleeghuis en bestuurslid van Alzheimer Haaglanden.  Mijn hart – en daarmee mijn werk – is telkens meer opgeschoven naar de ouderenzorg omdat ik vind het anders, beter en betekenisvoller kan én moet.  Vanuit gelijkwaardigheid. En zonder betutteling!

Ik geloof in oprechte aandacht voor de mens én dat je onderdeel moet zijn van datgene wat je wil veranderen. Daarom ben ik BurenService Den Haag gestart. BurenService Den Haag is een sociale onderneming, waarbij zo veel mogelijk van de inkomsten gaan naar de mensen die de zorg verlenen en onze cliënten. We vinden dat we een net inkomen mogen verdienen maar hoeven er niet rijk van te worden. We zijn transparant en geloven niet in verborgen kosten.

Wie ben ik naast BurenService?

Ik ben gek op de zee en buiten zijn. Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik in Scheveningen – Statenkwartier mag wonen. Op loopafstand van de haven en het strand. Ik woon samen met mijn vriend Gregor en onze kat Haggis (Schotse vouwoor, vandaar de naam). Ik woon al meer dan 20 jaar in Den Haag, maar ik geniet nog elke keer van de mooie Haagse natuurgebieden, parken, de duinen en natuurlijk het strand. Een passie van mij / ons is reizen, met de zeilboot de zee op naar Engeland / Frankrijk of met het vliegtuig in naar bijzondere landen verder weg. Naast hardlopen, vind ik mijn rust in Yoga en wandelen. Het laatste het liefst in de bergen. Verder lees ik graag, hou ik van theater en lekker koken voor en samen zijn met vrienden onder het genot van een mooi glas wijn.

Wilt u, ook met dementie,
uw leven leiden zoals u wilt?

Dat kan met onze ondersteuning op basis van gelijkwaardigheid, zonder betutteling en altijd dichtbij!