BurenService gaat door zonder Lily Ruijs

Met pijn in het hart is Lily Ruijs-Boersma per 1 januari 2017 uit de VOF BurenService gestapt. Ze heeft een raadszetel in de gemeente raad van Hattem aanvaard en in verband met mogelijke belangenverstrengeling is een combinatie van het raadslidmaatschap en werken voor BurenService helaas geen optie. “De afgelopen jaren heb ik in Hattem met veel plezier gewerkt aan de opbouw van BurenService, en het was daarom een lastige keuze tussen BurenService en het dringende beroep dat de politiek op mij deed”, aldus Ruijs. Zij is er van overtuigd dat BurenService ook zonder haar zal kunnen doorgroeien.

Monique Zuidwijk respecteert de keuze van Lily Ruijs en zal met grote inzet BurenService alleen voortzetten. Voor een nieuwe compagnon is het nu nog te vroeg. “Ik zal voorlopig ZZP’ers inhuren om Lily Ruijs te vervangen”, aldus Monique Zuidwijk.

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?