Aan de digitale wereld is niet te ontkomen.

Wist u dat ruim 35% van de senioren actief is op internet? 

Om contact te houden met (klein)kinderen via bijvoorbeeld WhatsApp, te videobellen of een online spelletje te spelen met iemand anders.

Is in het bezit zijn van een computer/iPad/telefoon voldoende om zorgeloos zelfstandig thuis te wonen? Wij denken van niet!

Online met de kinderen bellen is wat anders dan online eten bestellen bijvoorbeeld of online een afspraak bij een instantie. Hoe vaker iemand dit soort dingen zelf doet, hoe makkelijker het elke keer voor wordt.

Een stap-voor-stap uitleg op een papier is praktisch,  misschien woont er een nichtje in de buurt of handige buurjongen in de buurt die kan helpen, ik weet uit eigen ervaring dat ze dit met liefde doen. 

 En kijk eens bij de bibliotheek in de gemeente waar u woont, daar wordt vaak meerdere keren per jaar computerles gegeven aan senioren, niet alleen praktisch en goed voor je hersenen maar zeker ook gezellig! 

 

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?