Fotoshoot met Prisca, nu al weer voor de derde keer!

Afgelopen vrijdag was Prisca Visser weer in Hattem om foto’s te maken voor onze websites en sociale media. Ze heeft dit net voor corona (februari 2020) ook bij ons op locatie gedaan en de meest prachtige foto’s van mij, onze assistenten en een tweetal lieve cliënten gemaakt.

Achteraf bleek dit letterlijk de laatste keer te zijn dat Prisca op locatie foto’s heeft kunnen maken omdat Corona de wereld overnam. In 2021 heb ik dus wel weer foto’s laten maken, niet in Hattem maar bij Prisca in Ridderkerk.

Toevallig hadden we voor afgelopen vrijdag weer een shoot gepland, deze keer in Rotterdam totdat Prisca mij opeens vroeg of het weer in Hattem kon. Ze was er aan toe om ,na ruim 2,5 jaar, weer op locaties te schieten. En zo was de cirkel rond na 2,5 jaar rond. Prisca had letterlijk eerste shoot na Corona weer in Hattem.

Bedankt Prisca Visser, dat je weer naar Hattem kon komen & voor deze foto’s!

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?