Iedereen op vakantie, wat nu?

20180710 Vakantie last of zegen

De hoge temperaturen van de afgelopen week brengen mij in gedachten al naar tropische oorden. En oh wat heb ik een zin in vakantie! De eerste helft van 2018 was echt ongekend druk, we hebben meerdere nieuwe abonnees verwelkomt en ‘onze” Angela heeft een prachtige dochter Nora gekregen. Gelukkig draait Anneriek alweer een tijdje mee waardoor wij, dag in dag uit en met ons hart, de allerbeste service konden verlenen aan onze abonnees.

Maar voordat ik op vakantie kan moet er natuurlijk veel geregeld worden. Wie past er op ons huis? Gaat onze hond Klaartje naar de kennel? Of kan onze lieve huisoppas Corine weer oppassen? Hoe regel ik het met BurenService en de abonnees? Zoveel te doen voordat ik met een gerust hart op vakantie ga…

Want ook onze abonnees gaan op vakantie
Abonnees van BurenService die zelf op vakantie gaan willen hun huis met een goed gevoel achterlaten. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom houden wij op verzoek hun huis in de gaten. Hoe? Door bijvoorbeeld de brievenbus te legen, indien gewenst de tuin te sproeien maar ook het open en dicht doen van de gordijnen kan bij de service horen.

Mantelzorgers met zorgen….
Ook krijgen wij vragen van mantelzorgers voor wie de vakantieperiode een extra last op hun schouders is. Want wie oh neemt hun taken over en let er op vader of moeder tijdens de vakantie? BurenService vervult hier graag een rol door regelmatig even langs te gaan of een keer boodschappen te doen. Alles vanzelfsprekend in overleg met de mantelzorger en de betreffende ouder. Hoe fijn is het dat de mantelzorger echt van hun oh zo welverdiende vakantie kan genieten.

Wat kun je van ons verwachten?
Zoals je mag verwachten van een bedrijf met het woord “service” in haar naam gaat tijdens de vakantie onze dienstverlening gewoon door! Wij zijn net zoals altijd 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar. De eerste drie weken van de zomervakantie zal Monique de honneurs waarnemen en de laatste drie weken neemt Anneriek het stokje over. Alles om ervoor te zorgen dat de vakantie geen last maar een zegen wordt!

 

 

burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?