Met dementie thuis blijven wonen zoals u dat zelf gewend bent? Dat kan!

Thuis met dementie

U heeft dementie, wilt zelfstandig blijven wonen en zelf bepalen hoe u uw leven leidt, ook als u daarbij wat hulp kunt gebruiken. Door de dementie heeft u in het dagelijks leven te maken met de nodige uitdagingen. U kunt onzeker worden omdat u dingen vergeet en soms lukken alledaagse handelingen niet meer. Door die onzekerheid merkt u dat u sommige dingen uitstelt en minder onderneemt. Herkenbaar? 

Wij staan naast u én houden niet van betuttelen

Het merendeel van de senioren met dementie heeft op een gegeven moment hulp nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Het is een geruststellende gedachte dat u, met de professionele ondersteuning door BurenService, wél zelfstandig thuis kan blijven wonen. Op de manier zoals u zelf wilt. Van één keer per week een paar uur tot 7 dagen per week ondersteuning bijvoorbeeld bij de persoonlijke verzorging in de ochtend. 

Altijd op het tijdstip dat u zelf kiest én op de manier zoals u dat zelf gewend bent. Wij staan naast u en nemen niet over. Wij ondersteunen u op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat u wél kan. Zodat u uw zelfvertrouwen behoudt en uw leven kan leiden zoals u dat wilt, ook met dementie. 

Thuis blijven wonen met dementie door:

✓ Bieden van structuur in dagelijkse bezigheden
✓ Ondersteuning bij persoonlijke verzorging
✓ Stimuleren en ondernemen van activiteiten
✓ Gesprekspartner
✓ Ontlasten mantelzorger
✓ Uw wens bepaalt ons aanbod, geen vraag is te gek

GEESKE VAN MIERLO-34

Lees hier het verhaal van Karel

“Mijn vrouw en ik hebben zo’n 20 jaar geleden de zaak verkocht en genieten sindsdien elke dag van ons heerlijke huis en de tuin. Onze zonen wonen helaas niet in de buurt en daarom zien we hen en onze 4 kleinkinderen niet zo vaak als we zouden willen.”

GEESKE VAN MIERLO-55vs3_onderaan pagina Thuis met dementie

Waarom kiezen voor BurenService?

✓ Zelfstandig blijven wonen met dementie
✓ Professionele ondersteuning op basis van gelijkwaardigheid
✓ 100% afgestemd op uw wensen
✓ 7 dagen per week bereikbaar voor u èn uw kinderen
✓ Gezien worden om wat u wél kan
✓ Meer kwaliteit van leven, meer mooie dagen!
✓ Gecertificeerd dementievriendelijk

Wilt u thuis blijven wonen met dementie?

Dat kan! Onze professionele ondersteuning wordt voor 99% gefinancierd vanuit WLZ (Wet Langdurige Zorg). Maar het kan ook met een indicatie vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of particulier betaald worden. 

Het abonnement op BurenService is automatisch inbegrepen. Daarmee is er altijd iemand in de buurt die meedenkt, als het ware uw eigen hulplijn.