Zelf bepalen hoe je je leven leidt?

BURENSERVICE 1 1
Zelf bepalen hoe u uw leven leidt als 75+er, ook als daar wat hulp bij nodig is? Dat kan! Zelfs als u zelfstandig woont kan het zo nu en dan voorkomen dat u wat extra assistentie nodig heeft. Er zijn namelijk zaken die het leven van een senior behoorlijk zuur kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de online rijbewijskeuring van het CBR, DIGID of SMS-controle. Herkenbaar? Het merendeel van de senioren heeft hier hulp bij nodig maar wil het niet aan eventuele kinderen vragen, die hebben het immers al druk genoeg met hun eigen gezin, werk en wonen vaak niet bij u om de hoek.   Daarom ben ik gestart met BurenService. Bij ons kunt u een abonnement afsluiten zodat u altijd assistentie in de buurt heeft wanneer dat nodig is. Van het meegaan naar de dokter tot het oplossen van een probleem met uw computer of telefoon en van het installeren van een traplift tot samen een wandeling maken. Wij organiseren het met liefde, geen vraag is te gek! Zodat u, ook op hogere leeftijd, uw leven kunt leiden zoals u zelf wilt.
burenservice-1-6-1536x1024

Over BurenService

Met BurenService ondersteunen wij senioren met dementie om zelfstandig te blijven wonen, op de manier zoals iemand dat zelf wil. Van één keer per week een paar uur begeleiding tot 7 dagen per week ondersteuning tot 24/7 nabijheid.

Altijd op de manier zoals iemand dat zelf gewend is. Wij nemen niet over. Wij nemen de tijd én hebben de rust om dingen samen te doen. Wij ondersteunen op basis van gelijkwaardigheid en kijken naar wat iemand wél kan. Om het leven te leiden zoals iemand dat zelf wil, ook met dementie.

BurenService, altijd dichtbij!

Volg ons op social media

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?